295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Árny(ját)ék
picture

Cím nélkül

picture

Meseerdő

picture

Brutally murdered Barbie

picture

Utolsó id?kben

picture

Jószomszédság

picture

Tél és nyár

picture

Hajnali csapda

picture

Vízfestmény

picture

Csend

picture

Erdő mélyén

picture

Főnixmadár

picture

Egy-szál-magány

picture

Csuszka

picture

Vihar után

picture

Fényár

picture

Tükröződés

picture

Béla

picture

Árny(ját)ék

picture

Hegylakó

Objektív:50/1,7Gépváz:Pentax Mz5nFilm:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás: Salátaboglárka, lehet menni vadászni, mert szerintem már nyílik. Alapobi, makrókonverteres kétszerezővel Cokin polárszűrővel. A szirom csillogásást csak az kifogásolhatja, aki nem látott még ilyen virágot :-))
2004.04.01 15:54:02
Nem tudom... Ha veletlen sikerult ilyen szimmetrikusra, akkor rossz. Ha szandekosan akartad szimmetrikusra, esetleg ellenpontosra (a virag es az arnyeka kozti ellenpontot hangsulyozva), akkor nem elegge szimmetrikus. Az otlet jo lenne, de nem tudom a kivitelezest "hova tenni". (Valamint kiretusalhattad volna azt a zavaro vilagos pottyot a virag alatt, nagyon oda vonzza a tekintetet!) Kicsit kellett olna csak feszkelodnod a felvetel keszitesekor, es akkor szuper lenne! De meg ne kerdezd, hogy melyik iranyba kellett volna feszkelodnod! :))) Karoly
2004.04.01 16:03:20
Véletlennek nem mondanám :-) A fehér pöttyöt eddig nem vettem észre, sem a dián, sem A3as nagyításon. pedig ott van. Mintha valami tükröződés lenne, de fogalmam sincs mi az. Fészkelődtem eleget, nagy káromkodások közepette, mert fújt a szél, elment a Nap.... :-)))
2004.04.01 16:13:29
Nekem nagyon tetszik az otlet, es a megvalositas is szep. A szimmetriaval semmi bajom, inkabb a tetejen zavar a zold folt, jobb, lett volna ha egyenletes barna-sarga tonusu a kep. Mondjuk a szel rafujhatott volna eg ylevelet arra a zold reszre... :))
2004.04.01 21:35:17
Jó az ötlet, jó a kompozíció, összességében tetszik. De a tetejével nem vagyok kibékülve. Nagyon összekuszálódnak a kis zöld levelek és az árnyékaik.
2004.04.02 07:40:16
Kar, hogy nem atlos az arnyek, de nagyon jo muanyag feelingje van:-)
2005.11.04 14:21:01
Bizony kicsit átlós kompozícióban, hogy a levél főeréval V-ét alkosson ütősebb lenne. A fehér .... mellett ha tökélyre mennék, a virágszirom alatti két zöldlevelet kicsíptem volna. A tetejével semmi baj, kellően visszafogott, különben már reklámfotó volna. gratulálok.