295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Átjáró a kazánházba
picture

Átjáró a kazánházba

picture

Porta

picture

Ambulancia

picture

Oldalajtó, főépület

picture

Főorvosi szoba, nőgyógyászat

picture

Folyosó, kazánház

picture

Kórterem, nőgyógyászat

picture

Ebédlő

picture

Tojásfertőtlenítő

picture

Koraszülött osztály

picture

Szülőszoba, előtér

picture

Főhomlokzat

picture

Gyermekintenzív-osztály

picture

Dermatológia

picture

Főépület

picture

Főbejárat

picture

Hátsó homlokzat

picture

Hátsó bejárat

picture

Boncterem

Objektív:Gépváz:Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2005.10.06 08:00:49
Mennyire hihető ez a világítás?
Szóval ez most bizarr, erőltetett, diszkrét, vagy milyen?
:-)
Mit láttok benne:
1, esztétikailag, mint képben
2, techikailag, mint fotóban (világítás, stb)
?
2005.10.06 08:07:49
Nekem ez nagyon tetszik! De asszem, nem a kórház sorozatodba való, egyénileg egy nagyon jó kép!
7 pont
2005.10.06 08:08:33
Világítás szintjén bizar. Ezért is írtam, nem tenném a kórházasba, ott a világítás inkább célszerű.
2005.10.06 08:24:55
Örülök, hogy tetszik.
De ami neked bizarr, az másnak diszkrét, és fordítva.
:-)
Tudom, nekem kell döntenem.
2005.10.06 08:30:30
Bezony, és a döntés után el kéne érned a riói repülőt, hogy ne verjen agyon a felháborodott tömeg:-)))
2005.10.06 08:36:12
En is azert nem irtam ra eddig, mert ez valahogy kilog a korhazasdibol.

Karoly
2005.10.06 09:16:49
a fenyek szerintem mennek a korhazas sorozatba, ez most nem bizarr, nem irrealis. az a masik az durva volt. itt inkabb talan a kompozicio nem illik a sorozatba; valahogy az en ujabb kepeimre emlekeztet a sok ajtoval es melysegerzettel :-)
2005.10.06 10:10:40
Nekem ez rendben van. Nem erőltetett, nem bizarr, nem diszkrét. És nem tudom elválasztani a technikait az esztétikaitól. Ha el tudnám, nem lenne jó kép. Ez egyben van. Fényekben, világításban, és emiatt faktúrában gazdag, de nem túlhabzó, nem túlzsúfolt kép. Nagyon tetszik ennek, és a korábbiaknak is ez a bonyolultabb-féle, több térrel való szerkesztésmódja, a kép különböző mélységei, és ezek bevilágítása, kiemelése vagy ellenkezőleg, háttérben, árnyékban hagyása. Ez a kép pl. szinte egy amolyan kínai doboz a dobozban doboz kép, de nem parodisztikus persze és nem öncélúan virtuóz. Van egyfajta színházi jellege a legtöbb képnek, nem tudom ezt jobban elmondani, ezel a sok, különféle módokon nyíló vagy csukott ajtóval, amelyeken csak a fény jön be, más senki, és megvilágítja ezt a lepusztultságot, de amely nyitott ajtókat nézve egyfajta várakozás is van a képen, hogy valaki/valami be fog lépni, vagy: maga a fény, ami/aki belép, ő a főszereplő. Szerintem egységes, jó anyag, folyt.
2005.10.06 10:18:20
az nem baj, ha különböző, kisebb alsorozatok is alakulnak a nagyobbon belül, a képek stílusából adódóan, vannak visszafogottabb, tényközlőbb jellegű képek, amelyek inkább csak a sorozaton belül találják meg a helyüket, nyerik el értelmüket, és vannak jelentéstelibbek, erősebbek/nyomasztóbbak/művészibbek/stb., amelyek önállóan is megállnák a helyüket, de a sorozaton belül is igen nagy erőt fejtenek ki, erősen hatnak. Én pl. elképzelem ez a sorozatot úgy, hogy minden kép bekeretezve, de egyetlen falon, egymáshoz igen közel lóg, egyfajta puzzle-t alkotva, ahol ha közel mégy, látod külön-külön az egyedi képeket, de messzebről kiadnak valami egészen érdekes mintázatot/tér-képet vagy esetleg egyfajta labirintust is, a kórház labirintusát, pl. így jól érvényesülnének a különbözőképpen megvilágított képek, sötétebb-világosabb képek mozaikja. Ezek jutnak most így hirtelen eszembe.
2005.10.06 13:48:12
hudejok itt a fenyek! es pont azert, mert nagyon termeszetesnek hat az osszes feny! nekem ez az irany szubjektive elegge bejon, biztatnalak, hogy erre tovabb :)

es gratulalok ehhez a kephez. (azert is, mert nem sotet :)))
2005.10.06 14:05:59
Nekem valami fényes ünnepség, mondjuk egy oszkár gála enteriőrje jut eszembe a világításról. Ha úgytetszik ez bizarr, mindenesetre nekem nagyon tetszik. De ez az utóbbi időben felrakott kórházas képeidről mind elmondható, kezdve a tartályossal, meg az ajtó mögül kiszűrődő fényekkel. Szerintem nem nagyon passzolnak az új képek a régebbiekhez. Vagy tévedek.
2005.10.07 07:16:55
"oszkár gála enteriőrje"
Ez tetszik :-)
"nem nagyon passzolnak az új képek a régebbiekhez"
Melyik új és melyik régi nem passzol? A tartályos az még januárban készült, csak most raktam össze. :-) Ha megvan egy bevilágított tér, akkor abból bármilyen hangulatot ki tudok keverni. Az elején megvolt a technika, megvolt a konecpció, csak még nem döntöttem el, hogy hová teszem a hangsúlyt. Megtehetem most, mikor már látom együtt a képek jórészét.