295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
picture

7. BÜFÉ

picture

Vadászház - BÜFÉ 2010?

picture

Meghívó

picture

IV. BÜFÉ

picture

BÜFÉ 3, tájékoztató jelleggel

picture

BÜFÉ 3, tájékoztató jelleggel

picture

BÜFÉ 3, tájékoztató jelleggel

picture

BÜFÉ 3, tájékoztató jelleggel

picture

BÜFÉ 3, tájékoztató jelleggel

picture

BÜFÉ II

picture

BÜFÉ II

picture

-

picture

Endre képe másképpen

Objektív:Gépváz:Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás: Ez talán még laposabb, mint az előző. Jelen pillanatban nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Segítség! :)

Persze, ezeknek a képeknek különösebb mondanivalójuk nincs, azt leszámítva, hogy természet, meg milyen szép, meg ilyenek. Talán giccsesek is kissé. De azért van egyfajta hangulatuk, amit közvetítenek, legalábbis nekem. Mert ott voltam. Kérdés, másnak is közvetítik-e? Vagy sem. Közvetít vagy nem közvetít, ez itt a kérdés... :)
2005.10.24 23:08:40
Nem lapos, és közvetít. Párszor elkapott az eső erdőben, sosem örültem neki, nemhogy fotózni lett volna kedvem. Azt hiszem, legalább egyszer fel kell fedezni személyesen az esős, ködös erdő és táj szépségeit, fényeit, árnyalatait ahhoz, hogy értékelni tudjuk az ilyen fotókat. Nem érzem giccsesnek, ahhoz még rá kellene tenned egy lapáttal, de nem tudom mit és hogyan :)
2005.10.25 01:26:33
Nekem ez kicsit jobban tetszik, mint a másik, és szerintem nem laposabb, hiszen itt a fekete kicsit sötétebb. De nem is ez számít, nagyon szépen közvetítődik a közvetítenivaló, egyáltalán nem mondanám giccsesnek. Ez is, és a másik is nagyon klassz kép, különösen így fekete-fehérben.
2005.10.25 09:45:59
Én legjobban az eső utáni fényeket, levegőt szeretem. Pár éve járkálok már az erdőben, és sokszor volt, hogy egész nap az esőben túrtam a sarat. De minden esős napon akad 1-2 perc, vagy egy fél óra, amikor történik valami. Hirtelen kitisztul az ég, vagy megjelenik egy derengő fénysugár a ködben. Ezért mindig megéri a megpróbáltatások ellenére kint maradni. És egy ilyen esős nap után jobban értékelem az otthon száraz melegét is. :-)
2005.10.25 09:48:16
A seggem csapkodnám tőle a földhöz, ha nem lenne ez a fekete talajsáv meg bokor ott...
2005.10.25 15:23:16
Endrének -kivételesen- igazat adok.
:)
Amúgy szépen rétegelt felhő-hegy-köd-torta, amiből ugye nem árt, ha minél hosszabb ( panorámásabb )
üdv