295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
picture

játék

picture

hibát találtam

picture

aludttej

picture

Mi a furcsa rajta?

picture

Így gondoltad?

picture

Köszönöm, elég volt

picture

Gyertyatartó

picture

Főpontmérés

picture

tele

picture

nagylátó

picture

Függőség

picture

Lámpa!!!

picture

másik lehetőség

picture

egyik lehetőség

picture

Libák

picture

Méhecske

picture

Libasor

picture

Foltok

picture

Judit

Objektív:Gépváz:Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
nak
2005.11.23 15:59:39
nem is tudom, ez egy nem túl bonyolult kép (aranyos kutya, labdával plusz egy kis elmosostt szocioérzés a háttárben) látszik hogy saját kezűleg hívtad (gondolom én a folyadékfoltokból), de ettől még semmi különös nem lenne benne
a cím és a kép között azonban drámai feszültség van, nem tudom hogy ez baj-e vagy sem, majd gyuri megmondja jól (vagy sem)
annyira szomorú a tekintete a kutyának ahogy azt a kopott pöttyöslabdád rágcsálja, meg a háttérben az a feldőlt bádogkanna, szinte látom ahogy a falu széli cigányputrik között guggolsz kicsit olyan ez az egész mintha egy szociofotó albumból kimaradt képet nézegetnék
2005.11.23 17:59:30
Nem szomorú ez a kutya, szerintem ez az az állapot, amikor játszana még, de már fáradt és kókad le a feje kicsit. Persze lehet, hogy csak belemagyarázás. Egyébként a kép kissé esetleges, pl. eldőlt kanna és a háttérben lévő oszlopszerűség, illetve eléggé beégettek a fehér részek.
A falu széli cigányputris dolgon jót derültem. (Vagy sem.) Szegény embernek még a kutyája is szomorú, vagy hogy?
nak
2005.11.24 08:46:28
hát nem a győzike udvarán játszadozik ez a kutyus az biztos :)
2005.11.24 08:53:18
Az ki?

Karoly
2005.11.24 09:25:43
Ezexerint kicsit félresikerült (-: mivel azt csak én tudom, hogy a kannát ő döntötte föl, meg hogy takaros portán készült, csak hát pont nem az látszik. Lehet, hogy a kannát hiba volt beletenni, de az nekem nagyon hozzátartozott a játékhoz. Különben tényleg fáradt volt egy kicsit a kutya, ezért sikerült így lefotózni, különben odajön.

A kutya füle milyen fajtára utal? (a többi németjuhászos, de semmit nem tudunk róla, mert találtuk)

Győzike udvarán nem lehet ilyen képet csinálni, mert mindenütt kamerák meg lámpák vannak és vaskos kábelkötegek tekeregnek a stáb lábai között (-:
2005.11.24 10:31:09
Balazs!
1. Miert sikerult volna felre?
2. Ez nemet juhasz! A fule is. :)))
3. Meg mindig hulyen fogok meghalni: ki a Gyozike?

Karoly
2005.11.24 11:21:29
2005.11.24 11:43:09
Karesz: Ugye mennyivel jobb volt nem tudni? :)
2005.11.24 12:29:13
Jezusmariaszentjozsefesmindenszentekazegben!

Azert koszi, Jutka!

Karoly
2005.11.24 13:04:19
Azért gondoltam, hogy félresikerült, mert a szemlélőknek (legalábbis az első két hozzászólónak) nem az jött le, ami a fejemben volt a kép készítésekor. Majd még gyakorlom, bár a kutya hihetetlen gyorsan nől.

Tényleg jobb lenne nem tudni Győzikéről. Komolyan már burokban érzem magam azzal, hogy fél éve nincs tévém (bár előtte is inkább elmenekültem). De hogy témánál maradjunk: érdemes megnézni legalább a honlap főoldalát, nagyon jellegzetes a dizájn. Kíváncsi lennék, ő miért ment bele (nem a bekamerázásba, hanem hogy az egésznek ennyire primitív a körítése)? Vagy ez is a paródia része? Bár az RTL Klub többi oldala is hasonló benyomást tesz rám.
2005.11.24 13:25:19
Balázs, nekem lejött, hogy ez valószínűleg a te kutyád, és éppen játszik. Igaz, az, hogy a kutya döntötte fel a kannát, az nem látszik a képen. Miért is látszana? Ahhoz valamilyen kapcsolatnak kéne lennie. Mondjuk még rajta van a mancsa, vagy bután néz rá, éppen elsunnyog onnan, ilyesmi. Trenírozd :)

Egyébként én sem nézek tv-t, nemcsak a műsorok idiótasága, hanem a nonstop tukmálás miatt is. De sajnos nem lehet kikerülni, a múltkor egy kedves jóismerősöm kedvenc pártját propagálta, félreérthetetlen kézmozdulatokkal. Csináltatok egy kitűzőt, amire az van írva, hogy "NEM KELL!". Azt majd lehet mutogatni szórólaposnak, fedél nélkülinek, BKV ellenőrnek meg akinek akarom. Amúgy is ez a kedvenc agresszívkismalacos viccem. Na tessék, most még én is osztom itt az észt, mi jön még.