295  regisztrált felhasználó
6741  feltöltött kép
59096  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Tb. Szénoszt. 3.
picture

Összevetés Negatív szkenn.

picture

összevetés Papirkép szkennelés

picture

összevetés

picture

Az utolsó szénmosós kép 2009

picture

Tb. Szénosztályozó áthidalók 2

picture

Tatabánya, Szénosztályozó 2009

picture

Tb. Szénoszt. 3.

picture

Tb. Szénoszt. 2.

picture

Tatabánya, Szénosztályozó 2004.

Objektív:Gépváz:6×6-os lyukkam.Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2006.01.25 10:06:37
Szép, különösen alul, az árnyékok, meg a növényzet és a bal oldal. De az egész jó. A füst. Jó, erős képek. Bár persze, Károlynak kicsit igaza van és mégsincs. Tök mindegy szerintem, hogyan teszed fel, milyen sorrendben a képeket, az a kép az ígyisúgyis kugrik, kimagaslik, amellett, hogy ez utóbbi két kép is nagyon jó. Kiváló sorozat lehetne, mivel szerintem nincsen annyira nagy minőségbeli különbség közöttük, jók, de van jobb, ami az erős mezőnyből is kimagaslik. És hátha van még nagyobb dobás is. Szép munka.
2006.01.25 22:04:38
szerintem a sorrendnek akkor van jelentősége, ha a képek fizikailag is egy térben/síkban, egymás mellettalattfölött jelennek meg. itt nem lehet sorozatokat definiálni - sajnos. (de lehetne, csak meló lenne Bencének.)

én erre a képre azt mondom, hogy attól függ. tulajdonképpen jó, és értem, érzem, hogy mi van itt, de lehetne erősíteni, még jobban kiemelni az árnyékokat valahogy. ami elsőre eszemeb jutott, hogy ha lehet, keresni kellene egy olyan nézőpontot, ahonnan a két épület összeér. ha van ilyen, folytonosabbá tehető az árnyék, ami szerintem jót tenne. nem tudom, hogy napállásügyileg megoldható-e. valahogy alul is szeretnék tisztább, kivehetőbb híd-árnyékot, kicsit kuszálódik. szóval, zavarosnak azért nem mondanám, de ha van még benne tartalék, szerintem nagyságrendeket erősödhet.

amúgy nekem eddig a két legerősebb képed a szobros meg az előző gyáras. az a kettő eléggé rímel is. hogy ezeket a líraibb hangvételűekkel hogyan lehet összeereszteni, az kérdés.
2006.01.26 10:48:43
Már sokat gondolkodtam ezen a sorozat dolgon, de nem tudom hogyan lenne jó. Pl. egy sorba kirakni a közepes méretű képeket (vagy a kicsiket?) kattintásra nagyítani és alul pedig csak a teljes sorozathoz lehetne hozzászólni nem pedig az egyes képekhez?
2006.01.26 12:03:01
igen, szerintem valahogy igy.
2006.01.26 16:30:23
Én ezért szoktam gyakran az adott delikvens oldalára menni, hogy folyamatában is lássam a képeit, mert néha az emlékezet kevés nekem.