295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Kérdéses képek
picture

Kötelező tulipántfotók, 2006

picture

Kérdéses képek

picture

-

picture

Négy

picture

-

picture

Mhm

picture

X-cat

picture

A kövér ember soha nem tapsol

picture

Add vissza!

picture

Keménykalap és krumpliorr

picture

Görbe és Dől

picture

Montázs

picture

Zónaköd

picture

P2

picture

Papírnapraforgó

picture

A nyuszi és a varjú

picture

Unum sed leonem

picture

Péntek

picture

Talajmente képe máshogy

Objektív:Gépváz:DzsesszikaFilm:TMax
Érzékenység: 400 Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2006.03.23 15:36:08
talajmente: érdekelne, hogy mi a cél ezzel az "egésszel"? Teháthogy otthoni műterem, softbox, lágyítóobjektívpótlékok, helyes lányok, archaikus hatásra való törekvés? Olyasmi a cél, amit itt látunk hmm..., vegyes színvonalon? Teháthogy (szép) nők (vagy férfiak: azaz portré), lágyan és archaikusan, meglehetős konzervatív/konvencionális kompozicionális keretek között, mintha régi fotók lennének? Vagy más egyéb? Milyen irányba megy ez a dolog?
2006.03.23 15:48:17
Gyuri: szerintem itt csak a dokineni van, es nem tobbes szamban, nok, ill. lanyok. :))) (Legalabbis a mostani termesben.)
Talaj, javits ki, ha tevedek! (Vagy vegyek uj szemuveget?)

Karoly
2006.03.23 15:50:07
Az erősen váltakozó színvonal irányába. Ami középszar, az megy a modelleknek, az ultragyenge a képtárba, a tapasztalatokat pedig megtartom magamnak. Egyszer csak kapok választ minden kérdésemre...
De komolyan: jó sok kérdést tettél fel; ezek mindegyike, kivéve persze a "vegyes" (értem én :) színvonalat. Azon viszont nem nagyon tudok túljutni. Hál' Istennek minden sorozatban akad valami, ami az alanynak tetszik, tehát legalább ő nem ver meg. Amit ide felrakok, az mindig valami olyasmi, amiben van nekem valami új felfedezés. Aztán kíváncsi vagyok, mit szúrtok ki rajta elsőként, aztán leszedem. Pár év múlva rakok majd fel normálisat is. Vagy felakasztom magam.
2006.03.23 15:55:22
No ezmán döfi4!!GRAT!
2006.03.23 15:56:48
Az archaikusság idáig nekem nem 'jött át' de ez király. A szemek pont úgy csillognak ahogy nekem tetszik, a jobb arcélnek sajnos már nincsenek meg a körvonalai, de amúgy nagyon rendben van.
2006.03.23 16:25:21
talajmente: aha, bár ez "Ami középszar, az megy a modelleknek..." nekem magas, nem lehetne is-is? Modellnek is, ide is. Vagy ez pénzügyi izé? Miért az ultragyenge a képtárba? És:"... jó sok kérdést tettél fel; ezek mindegyike..." ezt nem értem, innen valami kimaradt, mert ami ezután jön, az egy közbevetés csupán. Amúgy értem persze. Csak kíváncsi voltam, mi a cél, mert ez az irány nekem itt amolyan, hogyis hívják ezt, divat/modellfotózás, némileg megspékelve archaizálással, de nem mélyebb és nem invenciózusabb dolog. Meg valahogy nem sok értelmét látom amolyan házi, barkácskörülmények között olyasmit próbálni csinálni, ami igazából csak profi felszereléssel, profi körülmények között csinálható jól, mert ugye az nem szerzői fotó, annek csak egy értelme van: a zsírprofi technika, ami kemény pénz és szakma. Szóval oké, hogy kísérletezés, de valami termékenyebb irányba, mert így mindig kevés lesz, mindig fájni fog a technika hiánya. Ez a kép amúgy szép, erős a lány szeme, szép a haja.
2006.03.23 16:47:57
Talaj, megmondom neked oszinten, hogy ez durvan nagyon jooo!!!
Eddig is volt 1-2 keped ami bejott, de nem a modellesek kozul. Es itt szeretnem megragadni az alkalmat, hogy ne ertsek egyet Gyurival, szerintem nem kell hozza meregdraga studiotechnika, olcso penzbol is lehet jot alkotni ebben a mufajban. Erre szamos peldat lattam mar, mint ahogy azt is latom most a studiofotos helyen ahova jarok, hogy sok millas felszereles mellett se tudnak 10-ed ennyire jo kepeket se csinalni...
Naeshogy a keprol is mondjak valamit: talan furcsa, de nekem a lab resze tetszik iszonyuan, az a finom eletlenseg, kis halvany tonusok a nadraggyurodesekben, mellette egy kis finom arnyek - csodas! Es ez az egesz feher ruha, feher kanape kurvajo igy egyutt. A testtartas a nezopont, az arckifejezes, meg a kez is jo helyen van. Talan csak a hata, nyaka alatti kis feher ize zavar egy kicsit, de nem baj! Vegre nincsen parketta, konnektor, meg idetlen butorok, ruhak, csak a lenyeg tisztan, szepen.
7 pont
2006.03.23 17:03:51
Ez nekem nagyon tetszik. Igaz nem értek hozzá csak próbálkozgatok mostanság házi barkács módszerrel (halogén reflektorok házi szoftbox, esernyő karnisra szerelt háttér meg hungarocel lapról derítés) de nekem valahogy még nem sikerült ilyen jól... Esetleg ha sikerül valami jobbacskát lőni felteszem, h megvéleményezzétek. Ami a lényeg nekem ez egy profi munkának tűnik, talán egy picit a modell kéztartása ami fura de inkább csak kötözködés.
Grat.
Üdv:
polgárisanyi
2006.03.23 23:02:31
Igen, Milán, a láb. A fétis. A Lajosé. Vagy tévedek, kedves talaj?
7 pont
2006.03.24 08:06:11
Hát igen, nekem ez a személyes kedvencem, mint kép!
7 pont
2006.03.24 08:25:52
Nekem a legnagyobb bája, amitől abszoluth természetessé válik, az ágy. A poz elkapott pillanatkép, élettel, kifejező erővel, a kivitelezés és világítás viszont profi. Saját véleményem, hogy nagyításnál az orr alatti arcél az áttűnés ellenére ne tűnjön el a fehérben, leheletnyi szürkeárnyalat maradjon.
2006.03.24 12:33:27
Talaj , ez überkirály!
Messze übereli az összes eddigi portrédat. Bocs, ezzel nem lehúzni akarom őket, mert tudom hogy a lelkedre veszed ;). Szóval a többivel általában nem technikailag volt gondom, hanem sokszor a modellek voltak esetlenek, nagyon látszott hogy "beállított", és az engem nagyon tud zavarni.
De ez valami piszok jó, el sem tudom mondani hogy mennyire tetszik. Grat!
7 pont
2006.03.24 17:36:02
Először is én is szeretnék gratulálni.
Másodszor : Én is szeretnék belemerülni a portrézásba, ezért szeretném tudni, hogy hogy világitottad meg.
2006.03.25 11:28:39
haaat, nekem ez rengeteg sebböl verzik. 1) jobkar teljesen le van vagva es igy eleg gnomnak nez ki a test 2) balkar nagyon elönytelen helyzetben kifacsartan 3) jo lenne egy pici melldomborulatot latni hogy tudjuk, hogy ez egy nöi test 4) ha mar kiegeted a hatteret akkor a balkart is egesd egy picit ki, különben olyan koszosnak tünik.