295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Naszályi kereszt 2006.
picture

Oroszlányi Bányász szobor 2006

picture

Szomódi kereszt annó...

picture

Kisbéri temetõ

picture

Grébics pusztai temet? 2006

picture

A múlt...

picture

Naszályi kereszt 2006.

picture

Komárom Igmándi Erőd 2006.

picture

Vértesszentkereszt 2005.

Objektív:Gépváz:6×6-os lyukk.Film:Ilford FP4 Plusz
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás: Felteszek egy kérdéses képet, várom a "reakciókat"!
A félfokos ferdeségért elnészést kérek, ittbent nem tudom korrigálni, kérem egyhén jobbra billentett fejjel szemlélni.
2006.04.06 12:14:36
Hat tolem nem fogsz kapni "reakciot". :)))
Azon egyszeru oknal fogva, hogy szamomra is kerdeses. Valahogy ezen nem jon at a "Toni-stilus".
Meg technikai bajokat is latok, amit a tobbi lyukas kepednel nem lattam: mintha eletlen lenne (tudom, a lyukas kep nem lehet eletlenebb-elesebb, ha ugyanazzal a geppel keszult, de megis ilyen erzesem van), valamint tul lapos, keves a kontraszt.
A kompozicio sem igazan sikerult: ninsc kozepen sem, de nincs semmilyen "kompozicios pontban" sem az a kereszt, tehat olyan felemas erzest sugall.

Az otlet tetszik, az elhagyottsag "atjon".

Szoval nem tudom! Fo a hatarozottsag...

Karoly
2006.04.06 12:29:37
egyetertek. tovabba, nekem tetszik a fak surusege, emiatt mas nezopontot valasztottam volna, ahol a kereszttol jobbra levo viszonylagos uresseg is le van fedve.
2006.04.06 12:45:49
Szerintem ez nem jó. Erdő, fák, hó és direktbe egy kereszt, unalmas. A kereszt messze van, távolságtartás van tőle, tehát nem kel életre, nincs vele semmi csinálva, illusztratív. Kicsit olyan turistafotós izé. Üres, na. A fák sem érdekesek, fény zéró, hó sem izgi. Kompozicionálisan nulla. Bocs, ha szigorú vagyok, de ez tényleg nudli, nem szar, nem színvonaltalan, de nudli. Sorozatban sem jó. Olyan, mintha van egy hervasztó, szürke nap, az ég piszkosfehér, felhős, a hó kevés, koszos, az erdő kopár és az ember megy valahová, akar valamit, de végülis csüggedten kattint egyet messziről. Én így képzelem. Csináltam én is ilyet. Ilyen hangulata van a képnek.
2006.04.06 12:50:36
Ja, és nem lyukszerű, ezt bármivel lehetett volna, nincs kihasználva a különleges perspektíva. Ja és jobb oldalt nem jó az a bokorsűrű-folt, és a kereszt mögötti sem nagyon illetve hát esetlegesek, nem tudatosan belekomponáltak. Mégegyszer elmenni oda és csinálni ezt-azt még. Talán. Bár engem ez, így nem nagyon izgatna.
2006.04.06 14:03:56
Sajna iszonyú rossz helyen, egy sűrű erdőcskében van, s ha fenefenét eszik meg kell csinálnom jóra. Engem a hervasztó szürkeség nem zavarna annyira, hiszen abban van, s közben országosan védett műemlék. Az egész korpusz egy db süttői márványból van kifaragva. Még erőlködöm, de hó nélkül belevész a háttérbe. na majd kiderül.
2006.04.06 14:14:30
Aha, ez érdekes. Egy db márványból? Nem semmi. Mondjuk az a koponya is príma. Közelebb kéne menni, nem? És ez feladat? Tehát teljes egészében kell a cucc? Részleteket, torzítást stb., nem lehet? Vagyis valami kreatívabb rámozdulást?