295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Sötét erdőben...
picture

Sötét erdőben...

picture

Lovi

picture

Orczy-kert

picture

Kút, avagy vágni és csak vágni

picture

Kút

picture

USA autófeszt

picture

Örkényi tájak IX.

picture

Örkényi tájak VIII.

picture

Ópiumszívó nő Hanoiban

picture

Talaj és Dokinéni

picture

Kávéházi émelyítés:-)

picture

Imagon kísérlet

picture

Ópiumszívó nő Hanoiban

picture

Margit híd - pesti hídfő III.a

picture

Margit híd - pesti hídfő III.

picture

Margit híd - pesti hídfő II.

picture

Margit híd - pesti hídfő

picture

Zongora

picture

Portré

Objektív:Gépváz:Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás: Nem 100%, de az én hibámból, a negyedére rányitottam egy pillre, ps-ben ütöttem helyre, a sötétség stimmel, erre tanú Talaj meg Fizikus, a kép enyhén be van szerintem mozdulva, de a háttérben rikácsoló doni kozákkórus (Talaj és Fizikus) nem is csoda...:-)

az expó 15 perc Talaj számítása alapján, ki is exponálódott tőle minden, pedig az orrunkig nem láttunk... (ergo én sötétítettem fel)
2006.05.25 11:17:24
Na ja, ha az ember tűlevélszőnyegre állítja a bringát, talán ne mászkáljon körülötte. Kíváncsi volnék egyébként, hogy ha így, random alapon bepakkintod a cuccot az erdőbe, ezerből hány jó kompód lenne? (Esetleg tízezerből? :)
Egyébként talaj egy órát számolt, csak nem akart szólni, mert kevés volt a sör. (Mondjuk 15 perc és 1 óra között itt már szinte semmi különbség)
2006.05.25 11:21:18
kb. 1000...:-)
A tűlevélmiafenével igazad van, én is arra gyanakszom.
2006.05.25 11:32:41
Ez mind nagyon érdekes kedves elvtársak, csak a komp valahogy sehogyan sincs, mondjuk tökre alig látok a képből valamit a szar munkahelyin, de jól kivilágosítottam, hogy megnézzem, mi van ottan, de nekem ez esetleges. Persze értem, gondolom Linhoffal, hulla sötétben, szart sem látni, mondjuk semmivel sem látni szart sem, értem, de akkor meg minek. Arra gondolok viszont, hogy ha valamennyire nem távoli a téma, mint itt, érdemes tán az ilyen hullasötétes dologba vinni valami erős világítóeszközöt, világítani, így állítani, ha lehet kompot, aztán leolt, exponáloz. SZóval én még kísérletezni is úgy kísérleteznék, hogy a komp azért álljon és legyen értelmes. Vagy nem. Nem tom, na. Értem én a technót, értem persze, dehát mindez ugye arra van, hogy kép legyen. Hihi, jót s jól, ahogy a nemzeti fárosz mongya. És a képen hemzsegő fallikus szimbóleumokra most nem is reflektálnék.
2006.05.25 11:34:40
a kérdésfelvetés érdekes, de szerintem, ami sötét, az sötét... a néger arcát se akarod fehérre kiexponálni...:-)
2006.05.25 11:45:46
Dejszen én sem akarok kiexponálni semmit, csak ha sötétben is fotózol, nyilván van valami, amit látni/láttatni akarsz, na és azt, amit akarsz: zseblámpánál megkomponálod, mert máshogy nem megy, leoltod, és akkor fényt mérsz, számolsz és exponálsz, ennyi. Zseblámp csak komponáláshoz. Minden más maradjon olyan, amilyen vagy ahogy akarod. Pl. tök érdekes, hogy amikor az ember alig lát semmit, fény mér, exponál, utána a képen mennyi minden van, amit a szem akkor nem látott! Tök jó.
2006.05.26 23:57:52
Szerintem - nem technikai szempontból - teljesen jó. Olyan Twin Peaks-es hangulata van. Vagy Blair Witch Project-es. Persze Gyurinak is igaza van, hogy teljes legyen még kellene valami (már ha ő erre gondolt...) Mondjuk középtájt a világos folton egy vérmókus, amint éppen az "Amúri partizánok" dalát zengi velünk kórusban. Vagy legalább a Commandante nótát, de szigorúan piCsa feldolgozásban.
2006.05.28 09:03:57
Úgy érzem csgy-nek van igazsága, ez az erdő világosban sem lehet túl érdekes, legfeljebb azok számára bírhat jelentőséggel, akik ottan voltak a tök sötétben, és lám, míg a szemünk semmit nem lát, addig a hívóban felsejlik vala 43 fenyőfa törzse és 92 toboz...
Szóval nekem ez max. technikai érdekesség, de semmi tudatosság a kép szerkesztésével kapcsolatban, mert teljesen esetleges, mi lesz a képen.
2006.05.28 17:07:25
A kérdés jó, számomra inkább - vagyis saját magamnak - azért sikeres kép, mert visszadja a sötét erdő hangulatát, márha érthető mire gondolok...
2008.09.30 18:38:58
ez gyönyörû!!
2008.10.01 08:12:56
Gyonyoruen eletlen...

Karoly