295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
picture

-

picture

Madarak

picture

Ebay screen

picture

Húsvéti hangulat

picture

Trombita

picture

Havazás Belgiumban

picture

Mars

picture

Talajnak fekvő nő

picture

?szi erd? (pinhole)

picture

Őszi erdő

picture

Csata

picture

Leuven

picture

Menza csendélet

picture

Árnyéksereg 7.

picture

Árnyéksereg 6.

picture

Árnyéksereg 5.

picture

Árnyéksereg 4.

picture

Árnyéksereg 3.

picture

Árnyéksereg 2.

Objektív:Gépváz:Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2008.04.08 12:27:09
Ezt hogyan és esetleg, micsoda? Egy kéz egy fémfogantyút vagy bármit megnyom? Amúgy nem tudom, mint kompozíció valahogy nem az igazi, a jobb szélsõ sötét sáv valahogy nem kéne. De ez egészben valahogy nem tudom élvezni a homályt, elmosott textúrát vagy színt. Valahogy olyan vértelenül enervált, mert ha ilyen, lehetne még fehérebb, minimálabb, vértelenebb, de jobban szerkesztett, ha meg valami szín, motívum, abból lehetne picit több, erõsebb, jobb elrendezésben, jobb folthatásban. Olyan se ez se az.
2008.04.08 14:34:11
Nem tudom az szamit-e, hogy mit fog vagy mit csinal a kez?!
2008.04.08 15:30:24
Jóvan, ha nem akarod "belõni" valahova a képet vagy elhelyezni valami többé kevésbé értelmes értelmezési kontextusban, koncepcióban, sorozatban, akkor oké, mert így a kép nulla, semmit sem jelent, semmit sem "mutat", értelmezhetetlen. Ha a kép bármit jelenthet, bármilyen kontextusba bekerülhet, akkor semmit sem jelent, sehova sem kerül be. Ha lenne címe, a címmel "lõnéd be" valahova, vagy ha nincs címe, a nincs cím jelzéssel és némi szöveggel, ilyen és ilyan sorozat, ilyen megfontolásból. Vagy ha felraknál még jó sok képet, ahol látnánk, hogy következetesen ilyenek és mégha nincsenek is belõve a puszta sorozat, a következetesség elkezdi mozgatni az ember agyát, mivégre ez, mit jelent és miért. Így, ez semmi. Éshát én csak egy kérdést tettem fel, egy sima, laza, érdeklõdõ kérdést, mert itten ez nem egy mûvészeti lap, vélemények, kérdések, beszélgetés, nem értem, miért jobb, egyszerûbb visszakérdezni? Mi és miért titok? Ha titok. Vagy ez is a koncept. Ha van. Nem tom. Sok kérdõjel.
2008.04.08 15:47:53
Reggel raktam vissza a dugohuzot a fiokba es kozben a masik kezemben levo telefonom elsult. Ugy talaltam, hogy a kep nagyon hasonlo azokhoz amikbol az utobbi idoben jo sokat lattam erre-arra, de sajnos az enyembol valoban hianyzik a koncepcio. Orkeny jut eszembe: csak bot es vaszon, de nem bot es vaszon, hanem zaszlo. Na az enyem csak bot es vaszon...
2008.04.08 15:51:59
Hú öregem, az elsõ kérdésed meg csgy pornói miatt hirtelen azt hittem hogy Johnny Reiszmüller vagy valami ilyesmi....
2008.04.08 15:58:00
Hmm, tök érdekes. Lehetne ilyeneket csinálni, öndoku, önnapló és pont így, telefonnal és tök pici méretben kiállítva, ez tetszik. Az az igazság, hogy mindenbõl ki lehet hozni bármi értelmeset, csak ki kell találni. Nekem pl. önmagukban az ilyen képek nudlik, a stílus így nudli, ha van viszont mögöttük valami értelmes gondolat, akár ilyen önduku, az már érdekesebb.
Csak egy példa, egy fickó, akit kedvelek:klikk
Amúgy sima ablakok, normál szempontból tán tök nudli, nem egy vaszizdasz, de ha körbeolvasod. Az viszont sajna egy másik hozzáállás, amit ismerek, hogy a képnek önmagában is meg kell szólalnia, a koncepció az meg duma és bele-és kimagyarázás stb., nem menti a ronda, balfasz képet. Ez így oké, csak kábé a modern mûvészet majd egészét ki lehet vágni e meggondolás mentén a francba. AMi számomra nem túl értelmes. De ezt csak mondom, mintegy hihi, elõreszaladva mások gondolatai felé esetleg. De persze, ha nem így van, szuper.
2008.04.08 16:00:34
bence hihihihihihi, mongyuk hihih, énis meglepõdtem, mert míg nem láttam a nevet és hogy nincs cím, se semmi, aszontam, jajjézus, már megint valaki hihihi rúg egyet ponpásnak nem nevezhetõ alfelemen hihih. A kép címe amúgy Dzsony kipróbálja fémfarkát, a kép mûfaja pedig: csendélet hihi.
2008.04.08 16:26:04
Van egy ondoku sorozatom. Jartam itt Brusszelben egy fotos muhelybe, ott volt ilyen stilusgyakorlat szeru feladat, arra keszult. Eleg maceras volt franciaul megbeszelni a fene mely gondolataimat, meghat feleslegesnek is ereztem. Na majd eloszedem