295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Ácsorgás
picture

Ácsorgás

picture

-

picture

-

picture

Vasparipa

picture

-

picture

Játék

picture

Szoba

picture

Hátsó bejárat

picture

Erdei séta

picture

Rakás

picture

Török Szikvíz

picture

Kupac

picture

Nagy utazás

picture

Játszótér

picture

Parking

picture

Filmszínház

picture

Játszótér

picture

Vihar elõtt

picture

Öreg

Objektív:Gépváz:CertinaFilm:fuji superia
Érzékenység: 100 Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2008.07.25 13:51:53
Szépn csorgó áááááááááááááááá...
2008.07.25 13:55:08
ennyit leykáról....pff. Mostan utána néztem fauves képtárában, vajh melyik alkotására gondolt, de még csak hasonlót sem találtam ezen a két képen kívül, ahol mondjuk nagy vonalakban egymásra utalnak a motívumok-->lásd: fal+fatörzs, de még az sem így, ebben a formában. Ezek:
klikk
Ez pl tökre nem, lévén itt még fa sincs...és még ez talán:
klikk
Itt meg van, de tökre nem úgy, ahogy a te képeden:D

Szóval ha hajazunk, akkor már inkább nikolnak ez a képe:
klikk
De lehet persze, hogy az én beazonosítókámmal van a gond. Vagy a gagyi stílusommal:D
Egyébként is mindegy: nekem ez a kép kellemes, nem mondom, hogy megremegett a lábam, de mindenképpen finom és kellemes;)
2008.07.25 22:01:29
bocs az offért. A ma este tanulságos volt:(
2008.07.29 08:57:45
Bevallom, akkor nem is néztem meg fauves képeit, csak most, hogy belinkelted. :) Jó volt újra látni õket. :) Valóban inkább nikol. De neked is vannak hasonlók... :)
2008.07.30 08:05:29
a szépet sokan szeretik;)...
2008.07.30 11:44:30
Elkepeszto mennyi gyenge kepet raktok fel mostanaban... OK Certina, meg erdekes szinek de ettol meg nem lesz ebbol kep. Ezen kellene tovabblendulni szerintem katjusaburobetegembereknek, hogy adott egy technika meg latasmod csak hasznalni kellene valamire.
Ugy ertem kellene valami agymunka mogotte, elkepzeles meg koncepcio vagy valami formai jatek, sorozatban mittudomen ne en talaljam ki. Ez a szanaszet kittkat dogunalmas. Piiisz.
2008.07.30 12:52:55
nem muszáj szeretni sem, megnézni sem;)
Neked lehet unalmas, én csipázom Saburo képeit, és szeretnék minél többet látni belõlük.
Persze nekem is van dögivel olyan kép az oldalon, ami már a könyökömön jön ki (hadd ne említsek neveket...), de ezért feleselgesnek tartom, hogy írjak a képükhöz és közöljem ezt az illetõkkel. Na.

Ami azt illeti, nekem meg az dögunalmas, hogy mindig kiborul itt valaki, amikor nincs balhé. Mi ez, húzogatjukegymáshaját játék:D?
2008.07.30 13:34:08
Szo sincs kiborulasrol, teljesen jol vagyok, koszi. Szerencsere meg azt se gondolom, hogy az en velemenyem lenne az egyetlen elfogadhato es figyelemremelto, stb... Ugyanakkor fontosnak tartom megjegyezni egy-egy kep alatt, hogy a merleg masik serpenyojeben is van valami. A muveszet meg szepseg meresere nincs egzakt modszer, csak azt lehet, hogy mindenki elmondja a velemenyet. Ezt csinaljuk itt. Ez viszont onmagaban csak szajtepes, amolyan "de igen - de neeem, de igen - de nem" jellegu vita.
Szerencsere az erteket viszont lehet merni: minel tobb a befektetett munka, annal nagyobb az ertek. Most nem mennek itt bele a kozgazdasagi levezetesbe meg annak atultetesebe a fotografia tekinteteben, de ha vegignezzuk a fototortenet elmult 100 evet mondjuk es megnezzuk, hogy egy-egy nev mogott milyen eletmu van, azert azt talaljuk, hogy ezek az emberek dolgoztak eleg sokat. Nyilvan van olyan is, aki egy szarpacat rafingott egy vaszonra es hires lett, de azert talan ne erre induljunk el...
2008.07.30 14:59:24
Miért ne?
2008.07.30 20:32:17
Milán, a katjusaburobetegember az sovinizmus piciben, te meg picit sem vagy az, amennyire ismerlek. Saburo meg ezt írja magáról: "olyan Kb. másfél éve fotózgatok, nincs meghatározott stílusom, mindenre lövök, ami tetszik." Meg, hogy másfél éve fotózik, és kezdõnek jelöli meg magát.
Az, hogy milan nem beszelni ujfotoul, arról õ nem tehet :)
2008.07.31 09:01:14
pagrus: Most már két éve, és idõközben mester lettem. :D
milan: Ha a mûvészetet és a szépséget nem lehet egzakt módon mérni, akkor az a kijelentésed, miszerint "Elkepeszto mennyi gyenge kepet raktok fel mostanaban..." nem állja meg a helyét. De ha például ezt írod: "VÉLEMÉNYEM SZERINT sok a gyenge kép..." vagy "ÚGY GONDOLOM, ez a kép sz*r...", az már mindjárt elfogadható. ;) Ugyanis, ahogy írtad "csak azt lehet, hogy mindenki elmondja a velemenyet". És ezzel mélységesen egyetértek.
2008.07.31 10:12:09
sab: Senki nem állította, hogy Milán vagy bármelyikünk véleménye, értékelése egzakt lenne. Tán ha innen újragondolnád...

pagrus: Miért lenne "sovinizmus piciben"? Hadd lehessen már csoportként emlegetni adott témában azokat, akik a tekintetben nagyon is úgy viselkednek... Léciléci...
2008.07.31 11:01:15
Ne kelljen mar minden mondatomba beleszerkeszteni, hogy "velemenyem szerint", ha en irom akkor nyilvan az en velemenyem. Majd inkabb azt jelzem kulon, ha egyetemes igazsagot fogalmazok meg, jo?
A megnevezett harmas meg csak azert jutott eszembe, mert a legfrissebb 50 kepes oldalon atfutottam mit vannak es ezekbe botlottam. Nem ismerem oket amugy, fogalmam sincs micsinalnak csak a kepeket neztem, hogy hoppa mikezekitt... van nehany erdekes koztuk, csak ahogy mar kifejtettem ez igy mennyisegben tul sok ahhoz kepest, hogy minosegben mennyi.
2008.07.31 11:45:32
Milan: No para! A galériámat megtekintve láthatod, hogy nem csak urbánus dolgokat fényképezek. Ez most egy ilyen idõszak. Ha nem tetszik, ne nézd. Ha nem tetszik az arány, tölts fel képeket... ;) Minden jót, szép fényeket!

Venyerin: Hálásan köszi. Újragondolom.
2008.07.31 12:08:11
BetegSrác az utóbbi 200 képbõl négyet jegyez. Hát így mûködnek az általánosítások.
2008.07.31 12:12:45
Varjal saburo, nem erted. Mi az hogy ha nem tetszik ne nezzem? Nem azert rakod fel ide, hogy megnezzuk? Vagy csak az nezze meg es szoljon hozza akinek tetszik? Amikor azt irom valamire, hogy nem tetszik, azt nem azert teszem, mert nekem faj es igy kiabalok, hogy jajj, jajj, hanem mert el akarom mondani az illetonek, hogy szerintem ezert vagy azert nem jo. Aztan hogy ki mit kezd a velemenyemmel az mar nem az en dolgom. En azert szoktam elgondolkozni a negativ velemenyeken is, mert feltetelezem, hogy a masik se teljesen hulye. Es meg egyszer hangsulyozom, hogy nem arrol beszelek, hogy szep-e a kep vagy tetszik nem tetszik nekem, hanem hogy hanemhogy van-e valami erteke a kepnek. Ugy is mondhatnam hozzatesz-e valamit a fotografiahoz. Lehet folytatni valami klasszikus stilust es abban tovabbfejlodni, vagy azt mondani, hogy avantgard de akkor legyen tenyleg az, vagy amit kloroform csinal sokszor, hogy kellemesen dokumental novenyeket, szerintem barmelyik jarhato ut...
2008.07.31 12:45:56
Milán: Ez a lemez is volt már, épp tegnap legutóbb. Válasz: nem azért tölti fel , mert véleményre kíváncsi, hanem csak mer' õ tag, tehát lehet, más célt ne keress.

pagrus: Ha netán kiderülne rólam, hogy zöld-fehér sálban hajrázok az Üllõi úton, joggal neveznél fradistának, és ez egyáltalán nem lenne hülye általánosítás.
2008.07.31 13:24:39
Nézd Milán, nyugodtan meg lehe nézni a képeket, sõt írni is lehet hozzá. Természetesen ezért töltöm fel. De bevallom én sem nézek meg minden képet. Ami kicsiben nem tetszik, vagy olyan stílust képvisel ami távol áll tõlem, akkor sok esetben meg sem nyitom. Tehát ha nem tetszik, akkor nem nézem meg. Egyébként semmi bajom nem lenne, ha olyan hozzászólásokat kapnék, amivel tudnék is mit kezdeni. Na de ilyen vélemények mint pl. "Szépn csorgó áááááááááááááááá..." (Venyerin), vagy „Ti ketten itt nagyon jól elbeszélgettek, de tulajdonképpen miért teszitek fel az ilyen és ehhez hasonló képeket a képtárba?” (Iván). És még biztos találnék hasonlót. Na szóval ne haragudj, ezekkel a véleményekkel nem szaladok messzire. Ha Iván pl. azt írná, hogy neki nem tetszik, azt elfogadom. Na de engedtessék már meg, hogy eldöntsem egy képemrõl, hogy felteszem-e vagy sem. Amit Te írtál, annak mondjuk volt értelme, mert látásmódról meg ilyenekrõl beszéltél.
2008.07.31 13:29:18
(Más kérdés, hogy a „szanaszét kittkatt” kijelentéssel nem értek egyet.)

Venyerin: "nem azért tölti fel , mert véleményre kíváncsi, hanem csak mer' õ tag, tehát lehet, más célt ne keress." Már megbocsáss, de ezt nem én írtam tegnap. Mellesleg a kettõ nem zárja ki egymást. Azért töltünk fel képeket, mert tagok vagyunk és azért is, hogy megmutassuk...

pagrus: Valóban BetegSrác ritkán tölt fel képet, viszont õ nem is panaszkodik az arányokra!
2008.07.31 13:40:25
sab: Javaslom neked, amit nekem javasolsz. ha nem tetsz a véleményem, ugord át. :-P

Egyébként leírhatom szájbarágósan is a teljes- és félhülyéknek: rettenet rossz a kép címe. Mertem feltételezni, hogy megérted a fenti hozzászólásból is.

A képrõl direkt nem mondtam semmit. Annyira nincs mit mondanom róla, hogy tán indítványozni fogom Bencénél az állítható színû betûk és alapok bevezetését a hozzászólásokhoz. Itt például középszürke alapon középszürkével írnék.
2008.07.31 13:54:59
Hát a címrõl alkotott véleményed jó erõs burokba tetted. Legalábbis én nem fedeztem fel benne a kritikát. Úgy látszik teljes hülye vagyok. De legalábbis félhülye. Legközelebb szájbarágósan légyszi. :) Köszi.
Azonban azt hiszem, ha valaki ír a képemhez (vagy a címéhez), akkor én miért is ne reagálhatnék rá?
2008.07.31 13:57:44
Mondtam én, hogy ne reagálj?
2008.07.31 14:02:03
Szabolcs: Na most itten az a helzet, hogy a keptar fennallasa ota meg senki nem mondta EDDIG azt, hogy azert toltok ide fel kepeket, mert nem erdekel a velemenyetek. Ez mindossze par honapja lett "divat". (Utana lehet keresni.)
Es nem csoda, hogy Milan "egy kalap ala vett" Benneteket, hisz eddig meg soha nem voltak ilyen hozzaszolasok, mint mostanaban, hogy ha nem tetszik, ne irjunk hozza (nota bene, ne is nezzuk meg!), vagy hogy nem tudsz mit kezdeni a hozzaszolasokkal - amely sajnos megint csak epp Ratok, harmotokra jellemzo: fel szavakkal illtitek egymas kepeit, Ti biztosan ertitek, mirol van szo, de a tobbiek nem.
(Igaz, neha en is irok ilyeneket, hogy "Uff!", de tobbsegeben ertekelheto kritikakat irtam az elmult evekben.)

> Na de engedtessék már meg, hogy eldöntsem egy képemrõl, hogy felteszem-e vagy sem.
Na de engedtessek mar meg, hogy eldontsem egy keprol, hogy tetszik-e, vagy sem!

Karoly
2008.07.31 14:59:32
Uff! :D
2008.08.05 19:35:12
Nekem tetszik a kép, a diskurzusról meg bs ágytálas képe jut eszembe... Több tolerencia mindenki részérõl... avagy élni és élni hagyni. De isten bizony, szeretem Custer tábornok mondását is...:-)
Én ugyan mindig mondom, hogy kritikától lesz szépen csiszolt az ember, de ki így, ki úgy viseli...