295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
picture

Játszó

picture

Játszó

picture

Borostyán

picture

-

picture

Kupac

picture

Õszi színek 2

picture

Õszi színek 1

picture

-

picture

Dóm tér

picture

Dóm

picture

Park

picture

Dóm

picture

Babák

picture

Hinta

picture

Fal

picture

Kapu

picture

Iskola

picture

Udvarban

picture

Palánk

Objektív:Gépváz:Szmena 8MFilm:Kodak
Érzékenység: 400 Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2008.10.27 18:44:11
szép ennek a gépnek is a világa a maga kis tökéletlenségével, én csabigé képeit is nagyon szerettem, amiket ezzel csinált.
Kicsit úgy érzem ennél a két képnél, hogy nem vagytok még igazán egy hullámhosszon, fõleg ami a szerkesztést illeti, de ezt meg is tudom érteni: a négyzet után nehezebb másra váltani..
2008.10.28 08:26:59
A legnagyobb nehézséget itt is az élességi pont meghatározása okozza. (Csakúgy mint a certinánál.) Csabigé képeit én is szerettem. Apropó! Most nincsenek fent a Neten valahol a képei?

Egyébként váltásról nincs szó, a négyzet az természetesen marad. Csak mellé ez is beáll a sorba... :)
2008.10.28 10:13:02
Semmi para nem volt bennem ezzel kapcsolatban:) Emlékszel, egyszer azt mondtad, nem áll valami jól nekem a kisfilm a 6x6 után...hát néha szükség van váltásra sztem, mind témában, mind színben/színtelenségben, gépben, filmben, optikában, látószögben, milliméterben stb...Teljesen meg tudom érteni;)
csabigé a Posztra pakolt fel, mostanában nem nagyon, az Umbés találkozóra sem tudott eljönni, annyira sûrû a családi élete. Tudod, új otthon, kertgazdálkodás, munka, asszony:D:D...mi szerencsére még megengedhetjük magunknak azt a luxust, hogy hetente egyszer elmenjünk kattingatni:)
Viszont láttam leyka megunta a helyi májsztró szerepét és átnyergelt az Alt-ra;D...hahaha, micsoda véletlenek vannak...na, kíváncsi leszek, mi lesz a végkifejlet:) Ha lesz egyáltalán:D