295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Még egy gólyaláb
picture

Romantika

picture

Sajnos hordó

picture

Így fotózom én :)

picture

2004 majus 1. (3)

picture

2004 majus 1. (1)

picture

Ivannak tanulmanyozasra

picture

A harsonás

picture

A fotós

picture

Ha mar strandolunk

picture

Pées

picture

Még egy gólyaláb

picture

Gólyalábas napunk van ma

picture

Ezek meg firenzei bicajok

picture

Toszkanai bicikli

picture

Megtalaltam

picture

Robinak. Ilyenre gondoltal?

picture

Strand/Napfelkelte

picture

Meghivo kiallitasra

picture

Strandpult

Objektív:Gépváz:Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2009.03.20 14:39:22
Ezt mutattad már? (hasonlók voltak már, úgy emlékszem) És ha nem, miért nem? Nagyon tetszik! (Kicsit irígykedem, hogy "errõl jut eszembe, nekem is van egy hasonló képem" felkiáltással már nem az elsõ igen jó képet dobod fel. Mi lehet még a fiókodban? :)))
2009.03.20 15:01:27
Kosz a dicseretet!
Ooo, van meg par ezer... Azt nem mondom, hogy jok, de vannak. :)
Kulonben is, amint megtudtuk par honapja, nem tudok fotozni. :)
Egyebkent igen, volt mar fent ez a kep.
En meg epp azon gondolkoztam el a napokban, hogy vajon hogyan mukodik a keptar tagjainak itelokepessege? Ez most nem vicc! A firenzei biciklis kepem is volt fent, raadasul tobb evig itt pihizett a keptarban, es akkor a kutya nem irt hozza semmit. Ha jol emlekszem, talan egy-ket hozzaszolas volt, meg kene keresni valahol a hazi archivumomban a hozzaszolasokat, mert akkor elmentettem.
Ezt most nehogy felreertsd! Nem valamifele sertodottseg miatt irom, hanem egyszeruen tenymegallapitaskent, hogy akkor vajon miert volt kozombos, most meg mindenki ajnarozza.
Ez azert kellemetlen, mert en altalaban (foleg regebben) azokat a kepeimet szoktam ide feltolteni, amiben bizonytalan vagyok, es varom, hogy valamilyen iranyu - akar rossz - velemenyek jojjenek. Szerintem mas is igy van ezzel, ebbol tanulunk.

Karoly
2009.03.20 17:00:59
Károly, nem vagyunk gépek. :) Az ítélõképességünk valószínûleg változékonyabb az idõjárásnál is, egyénenként is, közösségként pedig talán még inkább. Nagyon nem mindegy továbbá, hogy mikor teszed fel a képet, álmos télutón, vagy vidám nyári reggelen, szabadságok idején, év végi hajrában, egy másik érdekes kép apropójaként, vagy egy érdektelen vizuális ömleny kellõs közepén. Meg hát - a konkrét biciglis képrõl szólva - most sem halmoztak el hozzászólásokkal, és számomra sem a fent említett sorozatod legerõsebb darabja. Könnyed, mosolyra fakasztó, egyben pontosan komponált, jó kép - és már lépek is tovább.
2009.03.20 18:15:20
Az biztos, hogy a felrakás ideje sokat számít, gyakran esem abba a hibába, hogy csak felugrani tudok napokon keresztül, s amit látok azokat futom végig, s nem a feltakás idõmenetét követem.
Meg érnek is a képek a fiókban, vagy a képtár zugaiban, jelentõsen változnak a trendik, s sajnos egyikünk sem Picasso, hogy árral szemben is tudjunk.
No meg itt lázszik, hogy bizonyos szint felett nem ok nélkül nõ a film/analóg tekintélye.