295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Pádisi lakások III. (Lángosos)
picture

Pádisi lakások III. (Lángosos)

picture

Pádisi lakások II.

picture

Pádisi lakások I.

picture

vadorzós-cowboyos morcosmacko

picture

-

picture

Fiso

picture

morcosmacko

picture

Fiso, morcosmacko és a tehén

picture

Köves-Körös III.

picture

Köves-Körös I.

picture

Pacsmag I.

picture

Jel

picture

András

picture

-

picture

-

picture

-

picture

Emelet

picture

Sör

picture

Boráros tér XIII/a

Objektív:Gépváz:Canon PowerShot G9Film:
Érzékenység: 80 Expozíciós idõ:1/125Rekesz:f/4.8
Leírás: Amikor Nyugat felé indultunk túrázni, fotózni, ez a néni mindig kérdezte tõlünk: lángos? palacsinta? Találgattunk, vajon itt lakik-e? Rászántam egy kis idõt, kiderítettem, hogy a férjével bizony itt laknak. Lángost se nagyon akartak innen a finnyásabbak, de aztán "rendeltem" négyet, mindenkinek nagyon izlett, vissza is mentem még nyolcért, persze a dagasztásra és a tészta kelésére mindig várni kellett. A lángosos külön kis sorozat lett, majd felteszem. Jobbra a háttérben a soha el nem készülõ ház sarka, az idõs párnak ott van disznóólja, újságolták hogy éppen lett hat kismalac.
2009.10.13 08:56:39
Na most azt tegyuk hozza, hogy a Lajtan innen sem kolbaszbol van a kerites.
Bo egy eve koltoztunk be a hazunkba, es ahol lakunk, az egy ujonnan felparcellazott terulet, kb. 4-5 eve kezdtek itt epitkezni. Azota nagyon szepen felnottek a hazak, sorhazak, kisebb-nagyobb telkecskekkel, kertekkel. Van meg ugy 20 eladatlan telek, es van egy par, amelyek mar elkeltek, de a tulajdonosok meg nem kezdtek el az epitkezest. Sregan szemben tolunk van egy telek, amin ket betonbol keszult kontener-szeru ize all, biztos ismeritek, vannak ilyen garazs elemek is. A multkoriban ujsagolja a szomszedasszonyom, hogy tudom-e, hogy abban a ket kontenerben ket eve egy negy tagu csalad lakik. Hat, mit mondjak, teljesen paff lettem! Kerdeztem, hogy miert nem latni oket? Azt mondja, hogy hajnalban kelnek, mennek melozni, es keso este jonnek. Szegenyek, biztosan megvasaroltak a telket, aztan valamilyen oknal fogva tonkre mentek, es most ott elnek. Kivancsi vagyok, meddig "turi" a kozsegi tanacs?

Karoly
2009.10.13 11:58:30
Egy valamit elfelejtettem ide irni: lehet azert ebben a csaladban egy jo adag dac is, csak nem tudni miert, mi ellen?

Ha ugyanis eladnak ezt a telket (itt, Ausztriaban nagyon draga a telek, de tenyleg), akkor annak arabol siman tudnanak venni egy kb. ket szobas, takaros kis lakast.

Szoval nagy kerdes, hogy megis miert elnek igy?

Karoly
2009.10.13 12:22:54
Mert lehet, hogy itt jól érzik magukat. Függetlenül a körülményektõl. Ilyen is van. A körülményeik csak nekünk furák, lehet, hogy nekik természetesek.
De mondd már, mit csinálnának egy városban?! Megbolondulnának. Nem ahhoz szoktak. Nincs tér, levegõ, állatok híján nem tudnának magukkal mit kezdeni. Sétáltatnák a meghízott kutyájukat a zsebkendõnyi téren, míg már csak azzal beszélnének.
2009.10.13 12:25:17
Jaj, ettol tartottam! Eszrevettem, miutan elkudtem, hogy rosszul fogalmaztam.
Most NEM a padisi emberekrol irtam, hanem az en szomszedsagomban, kontenerben elo csaladrol, akik lathatoan nem erre vagytak!

Karoly
2009.10.13 13:11:02
Ja, bocsi. :-) Hogy õk miért csinálják, az ki van zárva...
De a pádisiak akkor is megbolondulnának a városban. :-)
2009.10.13 14:06:39
Romaniaban speciel a varosi lakossag jelentos resze ugy jart, ahogy Robi kepzeli. Azota is, hetvegenkent lemennek a kapaval a panel elott allo Daciahoz es zuznak a telekre foldet muvelni. Es azok a panelek, mondjuk Kolozsvarott, azert nem piskotak, sok jot nem lehet roluk mondani.
Aztan hogy a mocok es egyebek megbolondultak-e, azt nemtom. De hogy sokat unatkoznak, azt sejtem... Az meg sok hulyesegnek a melegagya, de ez mar messzire visz.