295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Lángosos V.
picture

Lángosos V.

picture

Lángosos IV.

picture

Lángosos III.

picture

Lángosos II.

picture

Pádisi lakások III. (Lángosos)

picture

Pádisi lakások II.

picture

Pádisi lakások I.

picture

vadorzós-cowboyos morcosmacko

picture

-

picture

Fiso

picture

morcosmacko

picture

Fiso, morcosmacko és a tehén

picture

Köves-Körös III.

picture

Köves-Körös I.

picture

Pacsmag I.

picture

Jel

picture

András

picture

-

picture

-

Objektív:Gépváz:Canon PowerShot G9Film:
Érzékenység: 80 Expozíciós idõ:1/50Rekesz:f/4.0
Leírás: Hõszabályzós tûzhely. Ha a serpenyõt ráhúzzák a lyukra, kevesebb levegõt kap a tûz. Egyszerre két lángos fér a serpenyõbe, itt éppen megsült már az egyik és kivették. Egy lángos két lejbe került ami 125-130 Ft.
2009.10.13 23:01:55
Jó lett az egész sorozat. Ez a kedvencem belõle.
2009.10.13 23:01:59
Jó lett az egész sorozat. Ez a kedvencem belõle.
2009.10.14 08:30:05
Osszefut a szamban a nyal.

Karoly
2009.10.14 10:39:21
Úgy készül a lángos, hogy a tésztába belebugyolálják a tölteléket, és együtt sütik, vagy utólag teszik rá feltétként a cuccot?
2009.10.14 10:52:55
Robi, ne izelj mar! Olyan ehes vagyok!

Karoly
2009.10.14 11:43:53
Robi: Sodrófával kissé lelapítják a tésztát, ráteszik a brinzát -nyamm- (lekvárt) ahogy a másik képen látható, félbehajtják, kissé ismét lelapítják és megsütik.
2009.10.14 14:08:02
Kaffa, köszi.
Károly, megebédeltél már?
Itthon ki fogjuk próbálni, füstölt és trappista sajt keverékével. Ha megsavanyodik a tej, az asszonypajtás lángost varázsol belõle, nagyon tuti recept alapján. Ha a belsejében lesz a töltelék, legalább a gyerekek nem szórják az asztal alá a földre, mint a reszelt sajtot szokták...
2009.10.15 14:31:34
Robi, azt a tuti receptet megoszthatnád velünk, szerintem vagyunk páran, akik szivesen vennénk. :)
2009.10.15 23:43:50
A szomszéd nénitõl kaptuk. Így szól:
1 csomag élesztõt kevés tejjel és cukorral megfuttatunk. 1 kg sima lisztbe beletesszük, + 1 kávéskanál sót + 3 doboz kefírt (ehelyett szoktuk mi a savanyú tejet felhasználni) + 1 kefíres doboznyi meleg vizet. Bedagasztjuk, jól eldolgozzuk.
Folpackkal lefedve hûtõbe tesszük. Itt kel meg a duplájára. Felhasználás elõtt min. 8 órát álljon. Vizes kézzel ki kell venni egy darabot, szét kell húzogatni, és forró olajban ki kell sütni. A maradék tészta a hûtõben még két hétig eláll.
Mi arányosan kicsinyített adagot használunk, mert egy kiló lisztbõl egy hétig ehetné a família...